Испанци оцениха Стенли Окоро на 300 000 евро

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:07 / 14.12.2013
1623
Ако в "Черно море" решат да откупят правата на Стенли Окоро, трябва да заплати 300 000 евро другото лято. Тази сума е фиксирана от "Алмерия", когато са дали под наем нигериеца на варненския клуб за една година. Външният халф е препоръчан на Гонзо от мениджъра Лъчезар Танев, който е съдействал впоследствие за сделката.

Испанците искат 6-цифрената сума за Стенли, тъй като са платили сериозни пари за него преди 4 години. Окоро им излязъл скъпо за възрастта си, тъй като бил настоящ световен шампион с юношите на Нигерия до 17 г. и една от звездите на тима, а в родината си го наричали Нигерийския Меси.

Бъдещето на черната перла ще стане ясно след завършване на първенството в "А" група през май 2014-а. Тогава Окоро ще се завърне в "Алмерия", където досега е играл само за "Б" отбора на клуба и ще преценява дали да се бори за място в представителния тим, или да приеме друга оферта, ако се появи такава. При положение, че Окоро и "Черно море" са склонни да продължат съвместната си работа, "моряците" при всички положения ще опитат да свалят цената на футболиста, тъй като досега никога не са плащали такава колосална трансферна сума.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).