Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Черно море ще преследва първа победа над Ботев, откакто "канарите" се завърнаха в елита
Автор: Екип Varna24.bg 09:41 / 16.12.2013Коментари (71)1078
© Bulphoto
Черно море ще преследва днес първа победа над Ботев, откакто пловдивчани се завърнаха в А група. През последната година и половина моряците и възродените канарчета се срещнаха общо 5 пъти, като нито веднъж домакините в предстоящата среща не излязоха крайни победители.

Георги Иванов-Гонзо отново няма да може да използва контузения национал Александър Александров. Така в центъра на отбраната ще си партнират Кирил Котев и Живко Атанасов. Очаква се сред титулярите да се завърне крилото Симеон Райков, а на пейката отново да остане централният нападател Георги Божилов.

Треньорът на Ботев Станимир Стоилов пък взе група от 20 човека за гостуването на "Тича". Вчера канарчетата направиха една тренировка във Варна. От състава отсъстват единствено Тодор Неделев, който преминава в Майнц 05, и отстраненият от първия отбор Бобан Грънчаров. Мястото на македонеца в защита ще бъде заето от Елведин Джинич.


Още по темата: общо новини по темата: 11
08.08.2014
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
В клуба има един тумор и това е Танчовска няма къде да избягаш подлого, няма как да минат атаките ти, няма Рашо няма кой да ни спре идва господин Василев и ти си заминаваш. Ти си трагваш долна отайко. Чашата преля. Ти беше до тук. Знаем всичко за теб и всички около теб. Изгаряш.
+1
 
 
Наистина Домо засужава да му се даде последен шанс , може би. Вандер наистина има сили само за едно полувреме и е по-добре , да влезе като жокер . Вместо Сърмо , би трябвало Галчев , но точно заради интригите и нарушения колектив , не играе .
-3
 
 
Сутринта като написах,че Цветков не става и домо и Педро трябва да са титуляри ми се нахвърлихте и слагахте минуси! Видяхте ли състава? Домо и Педро титуляри! От самолет се вижда,че заради Цветков играем с 10 души.Вандер и той е същият леш.
-2
 
 
Коментарите на ,,Ivanivanow1912,, , може и да имат малко истина , защото колектива в отбора се наруши и логично , дойдоха и слабите резултати . Аз също знам историй с Мъри , Ибраима и Цанко от сигурен източник и за сексуани изневери в обкръжението на клуба.
-4
 
 
АЙДЕ МОРЯЦИИИИИ УСПЕХ МОМЧЕТА ПРИ УСПЕХ СЕЛЯНИТЕ ИЗВЬН ТОП 7 ХАХАААААХАХАХАХА
+1
 
 
Момчета, от един мач (най-малко пък от този) абсолютно нищо не зависи. Ако някой ще си ходи, то вече е решено. Повече от наивно е да мислим, че някой чака да види този мач, за да определи кой ще е част от отбора. Имаше достатъчно неща, които показаха - кой прав, кой крив. Така че днес да си подкрепим отбора, както винаги! ...И винаги ще бъда, ще бъда, ще бъда... Ще бъда аз със него... Със него до края!!!
-3
 
 
Сложих 100 лв. за двойка. 100% мача е "взет" с пари под масата. Да видим сега дали ще ме зарадвате, че подаръци трябва да се купуват за Коледа
-4
 
 
Вчера и аз чух, че мачът ще бъде 0:1. Даже днес толкова го играх. Ваши хора го писаха в една от другите теми. Не се заяждам. Може и да е кьорфишек, може да си направите двойка и без уговаряне. Но прочетох точен резултат и реших да се пробвам и аз да изкарам някой лев.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+10
 
 
Ако паднем - жАлтитИ не играха, ако бием - мачът е купен, ако е Х - какво? Омръзна ми от болните фантазии на малцинствата. Знам, че смисълът на живота ви (поне на повечето от вас) е да плюете срещу Ботев. Време е да започнете да обичате вашия си отбор, вместо да мразите нашия. Днес мачът може да завърши по всякякъв начин. Друг е въпросът кой изход е по добър за нас като фенове. Дали е по-добре да паднем, да слезнем на 7-мо място (не че заслужаваме друго), но да си тръгнат Мъри и Кривия; да бием, да минем напред и да си останат ония двамата; да завършим Х и да остане някакво средно положение. Не знам... Бъдещето ще покаже. Живи и здрави всички!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: