Черно море ще преследва първа победа над Ботев, откакто "канарите" се завърнаха в елита

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:41 / 16.12.2013
1081
Черно море ще преследва днес първа победа над Ботев, откакто пловдивчани се завърнаха в А група. През последната година и половина моряците и възродените канарчета се срещнаха общо 5 пъти, като нито веднъж домакините в предстоящата среща не излязоха крайни победители.

Георги Иванов-Гонзо отново няма да може да използва контузения национал Александър Александров. Така в центъра на отбраната ще си партнират Кирил Котев и Живко Атанасов. Очаква се сред титулярите да се завърне крилото Симеон Райков, а на пейката отново да остане централният нападател Георги Божилов.

Треньорът на Ботев Станимир Стоилов пък взе група от 20 човека за гостуването на "Тича". Вчера канарчетата направиха една тренировка във Варна. От състава отсъстват единствено Тодор Неделев, който преминава в Майнц 05, и отстраненият от първия отбор Бобан Грънчаров. Мястото на македонеца в защита ще бъде заето от Елведин Джинич.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).