Георги Иванов иска попълнения във всички линии

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:12 / 18.12.2013
1259
Черно море ще търси нови попълнения във всички линии през зимната пауза, съобщи наставникът Георги Иванов-Гонзо. Той иска да подсили тима със защитник, халф и напада­тел. Селекцията на моряците няма да е мащабна, като ще се търсят не повече от 3-4 изпълнители, които да дадат дълбочина на състава.

"Ние може би сме отборът с най-малко играчи като брой­ка. Офанзивни изпълнители при всички положения ще ни трябват, за да може да увели­чим ударната мощ а не като излязат двама човека от съ­става, да се чудим как да ги заместим", каза треньорът. На въпрос какъв тип напада­тел ще търси той отговори:

"Знам какъв човек ми тряб­ва. Имам го в главата си. В цял свят се търсят нападатели и е много трудно през зимата да намериш точния изпълни­тел, защото тогава са малко свободните играчи. Да, нападател тип Инканго би ми свършил работа. Той игра много успешно при нас и дой­де в един труден период, ко­гато вече бяха започнали ма­човете. Тогава уцелихме ше­стицата. Ако привличаме на­падател, той трябва да е с по-добри показатели от те­зи, които имаме", категори­чен бе Гонзо.

Бройката на новите може да набъбне само ако някой от титулярите бъде продаден. На този етап на "Тича" не планират да се разделят с други от настоящите си фут­болисти. Както е известно, от тима вече си замина цен­тралният бранител Росен Колев.

"Някои играха повече, други по-малко, но като отношение към тренировъчния процес съм доволен от абсолютно всички. Понякога нещата се получаваха, понякога не, но всеки един от тях е имал же­лание да се доказва и да пока­же най-доброто от себе си", каза Гонзо.

Източник: в. "Тема Спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).