Атанасов налага европейски стил в Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:30 / 06.01.2014
1559
Спряганият за нов треньор на "Спартак 1918" Атанас Атанасов и двамата, които ще влязат в неговия щаб като помощници - Траян Дянков и Илко Станчев, се срещнаха с 9-има футболисти на тима вчера. На разговорите с Игнат Дамянов, Виктор Митев, Станислав Иванов, Станислав Желязков, Джихат Кямил, Калоян Иванов, Никола Арнаудов, Славомир Събков и Янаки Смирнов присъстваше и шефът на УС Антон Алъдаров Фажев.

За "Народно дело" Атанасов разкри какво си е говорил с играчите, които имат контракти с клуба. "Исках да разбера какви са техните настроения и планове и да ги запозная най-общо с моите изисквания. Предстоят подобни разговори и с момчетата, които са извън Варна в момента. Засега ни напуска единствено Игнат Дамянов", уточни специалистът. Спартаклии са били уведомени също, че от 9 до 20 декември 2013 година се водят в отпуск.

Най-вероятно зимната подготовка на спартаклии ще започне на 14 януари, а Атанас Атанасов призна още, че иска в клуба да се работи по европейски. "Всяка седмица ще има една или две пресконференции, на които да бъде изнесена цялата информация, която е достъпна за медиите. Няма да се позволява на определени журналисти да говорят с футболисти, за да изкопчат каквато и да е информация, защото ще се налагат строги санкции", допълни Атанасов.

Последният има и тактико-методически виждания за школата, но дали ще бъдат приложени, ще зависи също от шефовете и ръководството на подрастващите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).