Халф на Спартак взема турско гражданство

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:10 / 07.01.2014
1444
Халфът на "Спартак 1918" Джихат Кямил очаква да вземе турско гражданство всеки момент. "Отдавна пуснах молба и ми казаха, че до 6 месеца ще получа паспорта. Срокът обаче изтече, но още не са ми се обадили. Надявам се най-късно до март-април да ми дадат положителен отговор", заяви за "Народно дело" 24-годишният футболист.

Кямил разкри още, че след срещата му с шефа на УС и бъдещия спортно-технически щаб има желание да остане в отбора и напролет. "От това по-лошо не може да стане в клуба, а когато дойде ново ръководство, е нормално да се очаква положителна промяна. В неделя си говорихме общи неща и ни казаха, че ще ни се обадят допълнително по телефона. Информираха ни, че ще има екипировка, медикаменти и топки, ще получим дължимите си заплати на части и ще ни осигурят условия за професионална изява. Разбира се, ще минем и физически тестове, след които ще се разбере кой ще остане в тима", допълни Джихат.

Той пристига във Варна на 13 януари и на другия ден започва зимна подготовка. "На първо време ще съм на хотел, докато си намеря квартира. Вярвам, че ни предстои по-силна пролет и да ви кажа честно, не съм се колебал много дали да остана, защото от финансова гледна точка нещата в "Б" група са изрядни само в "Банско". Във всички други отбори имат проблеми с парите, дори и в лидера "Марек", завърши Кямил.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).