Черно море започва подготовка без петима

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:06 / 09.01.2014
1919
Без лидера си Георги Илиев отборът на Черно море ще стартира подготовка зимната си подготовка. Част от юношите на "моряците" ще започнат тренировки с тима днес, 9 януари, а наставникът Георги Иванов-Гонзо ще бъде лишен от услугите на още четирима основни футболисти.

След като капитанът Георги Илиев бе продаден в Китай, с Черно море се разделиха още централният защитник Александър Александров, който премина в шампиона Лудогорец, Симеон Райков, Даниел Младенов и Емил Михайлов, които бяха освободени. С варненци ще започнат и доста юноши на клуба, за които старши-треньорът Георги Иванов ще трябва да преценява кои от тях да останат в мъжкия отбор за двубоите от "А" група. До края на януари "моряците" ще се подготвят на родна земя във Варна, а на 26-ти този месец тимът ще замине на лагер в Турция, където ще изиграе 5 или 6 контроли.

Варненци се намират на 6-то място във временното класиране, като имат събрани 40 т. При подновяването на шампионата отборът на Георги Иванов ще премери сили с последния в подреждането Пирин (Гоце Делчев).



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).