Милен Петков: Черно море ще е фактор в топ 7

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:59 / 14.01.2014
1280
Бившият футболист на "Черно море" Милен Петков е убеден, че отборът ще е фактор в топ 7 напролет, въпреки че се раздели с трима от най-добрите си футболисти, а на тяхно място не бяха привлечени адекватни заместници.

"В България силите са изравнени, ако изключим "Лудогорец", където показаха, че обичат футбола и работят правилно. Затова смятам, че "Черно море" ще продължи да е стабилният тим от есента и без Илиев, Александров и Райков. Специално на "Тича" пък гостите играят трудно и едва ли някой ще успее да вземе нещо", заяви за "Народно дело" Милен.

Участникът на Мондиал '98 смята, че за Гонзо е много важно, че още от първия ден на зимната подготовка разполага с всички футболисти, на които ще разчита напролет. "Така ще имат достатъчно време да се подготвят заедно, да участват в полезните контроли в Турция и треньорът ще може спокойно да прецени кои дават най-големи гаранции, че ще му свършат работа. Хубаво е, че се избегна текучество на играчи от минали години - идват на проби и не ги одобряват, или в последния момент сделката пропада заради нови финансови претенции или по други причини", завърши Милен.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).