Черно море акостира в Турция и започна двуразови тренировки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:14 / 27.01.2014
1414
След тежък 14-часов преход, късно снощи отбора на "Черно море" пристигна успешно в турския курорт Алания, където ще протече втория етап от зимната подготовка на "моряците".

С отбора не замина нигерийския халф Стенли Окоро, заради проблеми с визата, но се очаква скоро той да се присъедини към своите съотборници в южната ни съседка.

Заради лошото време в Турция, първата тренировка на отбора премина във фитнеса, а следобяд наставника Георги Иванов-Гонзо предвижда бегово занимание за физическа издръжливост в парка.

Юношата Кристиян Пешков, който днес празнува рожден ден, почерпи своите съотборници и треньорския щаб, които му пожелаха много успехи с екипа на "моряците".

По време на лагера в Турия, който ще продължи до 9 февруари, варненци ще изиграят общо 5 контроли. Засега са ясни само два от съперниците, с които възпитаниците на Георги Иванов ще сверят часовника - полския "Шльонск" Вроцлав и казахстанския "Атирау".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).