Чужденци от четири държави идват в Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:13 / 17.06.2008
1940
Кореец, португалец и бразилец може да играят в Спартак, разкри за Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com изпълнителния директор на клуба Живко Великов. Кореецът е десен външен полузащитник и идва в отбора на 23 юни. Той ще подпише директно договор с клуба. Интересен е фактът, че въпросният футболист е с португалски паспорт. Подписа си под договор със Спартак ще сложи и бразилски ляв бек. На проби другата седмица ще пристигне млад португалски вътрешен халф. Те са наблюдавани от старши треньора на варненци Ради Здравков по време на престоя му в иберийската страна в края на миналия месец. Както е известно, договори със "соколите" вече имат двама аржентинци - 29 годишният централен нападател Даниел Болати и 21-годишният му сънародник Пабло Троето. На проби ще пристигне и трети гаучос. В клуба вече играе техният сънародник Фредерико Вилар, който дойде през зимата, но поради контузия пропусна всички срещи от пролетния полусезон. В понеделник се очаква към родния си клуб да се присъедини и подвизавалият се в Левски и Локомотив (Сф) Стефан Дончев. Великов бе категоричен, че Велимир Иванович и Владислав Мирчев на този етап няма да напускат отбора. Положението с Иван Найденов и капитана Боян Илиев е същото.
Помолен да коментира намерението на Бойко Величков да разтрогне договора си със Спартак по вина на клуба, Великов заяви: "Да е жив и здрав!"
На 24 и 25 юни футболистите на Спартак ще минат медицински прегледи. На 30-и стартира лагера в Трявна, който ще продължи до 14 юли. След това подготовката ще продължи в морската столица. "Соколите" ще изиграят 9 контролни срещи.
Спартаковци работят здраво и по ремонта на стадиона, който ще бъде инспектиран от лицензионната комисия в началото на другия месец - между 10 и 12 юли. Преди известно време от БФС гледаха стадиона и дадоха своите препоръки на варненския клуб, който трябва да ги изпълни до поставения срок.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).