Драголов напусна спартаклии, без да си вземе довиждане

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:58 / 31.01.2014
1346
Нападателят Виктор Драголов е напуснал "Спартак 1918" самоволно, съобщи треньорът на вратарите Илко Станчев на редовната пресконференция днес. "Той си тръгна в сряда, без да дойде в съблекалнята да си вземе довиждане с мен. Днес също го няма, така че явно има други планове", каза Станчев. Последният уточни, че намиращият се на проби халф Борис Борисов от "Преслав" също няма да подпише договор. "Оказа се, че контузията в коляното, която получи в проверката с "Черноморец" в Поморие, е тежка. Предстои му дълго лечение и негово право е да избира как да го проведе", заяви още Станчев. Треньорът уточни, че в спортно-техническия щаб са доволни от желанието и старанието на играчите срещу "Черноморец".

"На този етап още сглобяваме състава, момчетата са едва от две седмици заедно и трябва време. Голямата ни цел е нашите футболисти да играят със самочувствие напролет. Новият спортно-технически щаб иска да придаде нещо хубаво на отбора, а доколко ще успеем, предстои да разберем", завърши Станчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).