Гонзо бесен заради Окоро

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:00 / 31.01.2014
1312
Треньорът на "Черно море" Георги Иванов-Гонзо е бесен, че заради визовите проблеми Стенли Окоро не се подготвя с тях в Алания.

Причината е, че Окоро се върнал в прекрасно състояние от зимната ваканция, тренирал много добре и в първата контрола с "Калиакра" направил това, което се очаква от него.

Гонзо бил убеден, че ако Окоро участва в проверките в Турция, ще влезе максимално подготвен в първенството и затова съжалява, че поради независещи от него причини нигериецът още е във Варна.

Както е известно, Окоро е даден под наем от испанския "Алмерия" до лятото. Цената му за откупуване е 300 000 евро, като "моряците" имат предимство пред другите кандидати.

Предвид свиването на бюджета обаче и трансферната политика на "Тича" в последните години, е сигурно, че варненци няма да броят толкова пари за Стенли, дори напролет да покаже, че си струва.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).