Мениджъри гледат "моряци“ срещу Терек

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:04 / 03.02.2014
1183
Мениджъри ще оглеждат футболисти на "Черно море" в днешната контрола с "Терек" (Грозни) в Алания от 17 часа. 

Това ще и най-сериозната проверка на "моряците" в Турция, въпреки че съперникът вече не е това страшилище отпреди 2-3 години и напролет ще се бори за оцеляване в руския елит.

Агентите ще следят под лупа изявите поне на петима "моряци" - Бакари, Еденилсон Бергонси, Георги Божилов, Михаил Венков и Георги Китанов. Възможно е обаче окото им да хване и някой друг, но дори да се появи интерес, трансфер ще е възможен най-рано през лятото.

В събота варненци тренираха днес предобед, като преди заниманието Гонзо направи видеоразбор на спаринга с "Атирау" и обърна внимание най-вече на допуснатите тактически грешки. Наставникът не спестил и критики към Бакари за червения картон, показан му за реплика към съдията.

Следобед "моряците" получиха почивен полуден и го използваха за разходка, пазар и запознаване със забележителности на курорта. Вчера тимът отново тренира два пъти.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).