Черно море играе за последно в Турция утре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:56 / 07.02.2014
1281
Утре ще е последната контрола на "Черно море" от подготвителния лагер в Турция. Съперникът обаче все още не е ясен. Ден по-късно отборът се прибира във Варна.

Преди сутрешното занимание вчера наставникът на "моряците" Георги Иванов направи разбор на четвъртата контрола на тима в Турция срещу грузинския "Сабуртало". Както е известно, варненци сломиха съперника с 3:2. След самата среща в сряда вечер той направи следния коментар: "Влязохме отлично в проверката и създадохме много ситуации. След направените смени обаче се наруши синхронът в отделните линии и бяхме наказани."

Иначе вчера сутринта титулярите в двубоя с грузинците проведоха възстановителна тренировка, а юношите направиха интензивно технико-тактическо занимание под зоркия поглед на Георги Иванов. Следобед наставникът проведе възстановяване, след което играчите получиха почивка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).