Атанас Атанасов: Не стояхме добре, изморени сме

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:32 / 08.02.2014
1595
Старши треньорът на "Спартак 1918" Атанас Атанасов призна, че тимът му е бил "понатежал" от здравите тренировки и поради тази причина не се е представил силно срещу "Раковски". "Не играхме добре, тъй като сме "тежки". След тези тренировки, които правим, е нормално да сме в подобно състояние. Аз съм доволен. Загубата не е проблем, защото резултатите не ни интересуват. Аз съм доволен от състоянието на момчетата. Можеха да покажат още малко воля и характер, но не мога да ги виня. Разбирам ги, че са доста изморени", коментира пред "Народно дело" Атанасов.

Вчера пък нападателят на тима Янаки Смирнов бе опериран. Той претърпя артроскопия на менискуса, след като го скъса при загубата от "Арарат" в първия мач от турнира в "Албена къп" на 5 февруари. Янаки бе опериран от гуруто в бранша д-р Тони Георгиев в София.

Очаква се Смирнов да се възстанови след две седмици Той няма да бъде напълно готов за игра в първия мач срещу "Калиакра" от пролетния полусезон на "Б" група, но ще е на линия за втория кръг.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).