Спартак привлече нападател от "А" група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:43 / 10.02.2014
1307
Спартак Варна привлече в редиците си титулярния централен нападател на Нефтохимик Деян Христов. Той изигра 17 мача и вкара 2 гола за бургазлии. Нападателят ще направи първа тренировка с варненския тим днес и ще се превърне в 14-ото ново попълнение. Неофициалният дебют на Христов ще е в сряда срещу Арарат в Албена. Таранът бе любимец на бургаската публика, след като до 2009 г. вкара 40 попадения в 54 мача. През 2009 г. отиде в Сливен, където също стана голмайстор с 16 гола в 44 мача. След това кариерата му преминава през казахстанския Кайрат, Ботев Пд, Монтана, а през миналата година отново облече екипа на Нефтохимик, с който се раздели през зимата по взаимно съгласие.

Междувременно бившият вратар на спартаклии Радостин Станев отправи апел към всички, които обичат отбора, да подкрепят играчите и новия им треньор Атанас Атанасов.

- Гарантирам, че щом Атанас Атанасов е в Спартак, значи клубът е читав, тръгва в правилната посока и ще се случват само положителни неща в него. Сега е моментът всички истински спартаклии да забравят противоречията и враждите помежду си и да подкрепят Наско и футболистите. Същото трябва да направят ветераните и деятелите. Вярвам, че Наско Атанасов ще положи основите на един модерен клуб и побеждаващ отбор - каза Станев, цитиран от "7 дни спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).