Спартак спечели третото място на "Албена къп"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:20 / 12.02.2014
1378
Спартак /Варна/ се класира на третото място на турнира "Албена къп", след като в малкия финал победи арменския Арарат /Ереван/ с минималното 1:0.

Двата отбора изиграха интересно първо полувреме, като и Спартак и Арарат имаха своите възможности за отбелязване на гол. Първото сериозно положение в срещата бе в 9-та минута, когато Армен Тахмасян стреля опасно към вратата на Спартак, но вратарят Петър Денчев улови топката.

В 22-та минута Борислав Борисов бе изведен зад отбраната на арменския тим, напредна, навлезе в наказателното поле и стреля, но вратарят на Арарат спаси. Минута по-късно Геворг Нранян стреля от непосредствена близост, но отново вратарят на Спартак спаси.

В 41-та минута Спартак успя да реализира попадение. Голът отбеляза Петър Патев с глава след центриране на Иван Минчев отляво от фаул и неубедителна намеса на вратаря на Арарат Степан Газарян.

През второто полувреме играта бе равностойна, но чистите голови положения почти липсваха. За Арарат най-сериозният шанс за гол бе в 63-та минута, когато Александър Ракич стреля много опасно от повече от 20 метра, но вратарят на Спартак Петър Денчев показа отличен рефлекс и изби топката.

За Спартак най-чистото положение бе в 73-та минута, когато Иван Минчев изпълни опасно пряк свободен удар, топката тупна пред вратаря на Арарат, но стражът на арменците успя да избие топката.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).