Гонзо: Мислихме бавно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:58 / 21.02.2014
1376
Черно море загуби в Гоце Делчев, защото футболистите на отбора бяха бавни, тромави и мислеха мудно. Тежката присъда сложи не кой да е, а наставникът на "моряците" Георги Иванов-Гонзо.

"Не смятам, че ни липсваше желание, но не бяхме достатъчно агресивни, отстъпвахме в единоборствата и изобщо във всеки чисто физически компонент. Когато топката беше в нас, никой от играчите не бе сигурен какво да прави с нея. Не можехме да си развиваме атаките, допускахме много брак, много непредизвикани грешки и това създаваше проблеми на защитата. Така че победата на Пирин е напълно закономерна. След като сме играли слабо - напълно нормално пък е ние да загубим. Няма какво да правим със състава. И да искаме още футболисти - други няма. Проблемът не е в това, че има млади момчета. Срещу Пирин днес започна състав с опитни футболисти. Но те не налучкаха верния тон. Няма оправдания - теренът беше добър, просто бяхме много тромави, не знаехме какво да правим с топката и най-вече мислихме много бавно", каза Иванов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).