Спартак урежда всички нови, върна си автобуса

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:11 / 25.02.2014
1529
Всичките 15 нови футболисти на "Спартак 1918" ще бъдат картотекирани днес от Илко Станчев в БФС. 13 от тях са с професионални договори - Петър Денчев, Генко Славов, Станислав Георгиев, Петър Патев, Траян Дянков, Радомир Тодоров, Георги Димитров, Иван Минчев, Валентин Веселинов, Борислав Борисов, Николай Ботев, Деян Христов и Владо Мирчев, а двама - с аматьорски - Илиян Неделчев и Кристиян Радев. От есенния тим са останали Джихат Кямил, Янаки Смирнов, Станислав Желязков, Славомир Събков и Никола Арнаудов (аматьор) и Тодор Маринчев (юноша).

Събков също ще бъде картотекиран като професионалист, след като подписа договор. През есента той игра като аматьор.

Разбра се още, че от днес предобед отборът отново ще разполага с клубния автобус. През последните месеци той беше в ремонт и на разположение на стария собственик.

Междувременно "Спартак 1918" изплати на Георги Иванов-Геша заплатите, които му дължеше, и специалистът разтрогна договора си по взаимно съгласие.

"Вече съм свободен, но на този етап нямам оферти. След третия или четвъртия кръг на първенствата ни обаче винаги има раздвижване на пазара на труда и дано не стоя дълго без работа", каза за "Народно дело" Иванов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).