Ели Маркес: Искам да приключа с футбола на "Тича“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:18 / 26.02.2014
1487
Футболистът на "Пирин" (Гоце Делчев) Ели Маркес разкри своята голяма мечта. "Искам за завърша кариерата си в "Черно море" и дано се получи. Изтръпнах, когато преди дни феновете на "моряците" скандираха моето име от трибуните. Те винаги са били най-великата публика, по-велика от тази на ЦСКА и "Локо" (Пд), за които също играх. Пазя само хубави спомени от престоя си на "Тича". Синът ми Лука се роди тогава във Варна, а сега ходи облечен с фланелка на "Черно море", заяви за "Народно дело" 31-годишният Маркес.

Последният уточни, че в оставащите 14 мача до края на сезона ще даде всичко от себе си, за да го забележат на "Тича" и се уверят, че би им свършил работа. "За мен ще е перфектно, ако се завърна в "Черно море", в противен случай ще се радвам един ден да работя за този клуб. Например като мениджър, който му осигурява качествени играчи", завърши Ели.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).