Символични премии за спартаклии, дебнат ги и глоби

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:12 / 28.02.2014
1247
Премиите, които ще получават футболистите на "Спартак 1918" за победи напролет, ще са символични, обяви Атанас Атанасов. 

"Стимулите са фиксирани и са символични, тъй като момчетата получават месечни заплати, а и за тях ще е най-важно да се доказват", каза Атанасов. Той разкри също, че според точка във вътрешния правилник футболист, който получи картон за реплика или удар без топка на противник, ще плаща картона от джоба си и отделно глоба. "При положение че наш играч е санкциониран за фаул или спиране на голова атака, ще го приема, но ако картонът е за друго, всеки ще си носи последствията", допълни Атанасов. Специалистът каза още, че не планира лагери преди домакинските мачове, тъй като вярва в професионализма на своите подопечни.

Разбра се още, че Атанасов ще вземе няколко юноши от старшата възраст да тренират с мъжете. "Най-вероятно обаче няма да ги включвам, защото групата, с която юношите участват в елитната до 19 години, е много малка и не искам да обърквам плановете на Румен Димов", завърши Атанасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).