Гонзо е цел №1 на Батков за Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:13 / 05.03.2014
903
В резултат от срещата с феновете, която се проведе късно вчера вечерта, собственикът на акции в Левски Тодор Батков провежда днес акция, с която да може да обяви пред "синята" общественост имената на новия спортно-технически директор, който да замести Христо Йовов, и на новия старши треньор, който да замени Антони Здравков.

Вариантът, който е обсъждан при споменатата среща, е бил Георги Иванов-Гонзо да застане на позицията главен мениджър на клуба и да не се занимава с треньорска дейност. Французинът Седрик Бардон, който преди време игра в Левски, пък е вариант да смени на поста старши треньор Тони Здравков. Това ще стане по примера на Кларънс Зеедорф в Милан.

Още вчера Тодор Батков е провел разговори с Георги Иванов, който има ангажимент с Черно море, а днес адвокатът е разговарял със шефовете на варненския клуб. Очаква се още днес Тодор Батков да обяви на нарочна пресконференция, че Георги Иванов е новият силен човек в Левски, а след това вече ще се съобщи кой ще бъде старши треньор и кой ще води отбора в дербито в събота.

Среднощната среща между Батков и феновете последните са поискали от него да гарантира, че ще даде цялата спортно-техническа власт в ръцете на Георги Иванов. Припомняме, че именно заради това, че на разполагаше с такива правомощия, от Левски си тръгна Христо Йовов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).