Атанас Атанасов: Дори в дъжд, кал или сняг, трябва да бием Разлог

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:17 / 07.03.2014
1312
Старши треньорът на Спартак 1918 Атанас Атанасов заяви на редовната си пресконференция, че целта пред отбора за предстоящото домакинство срещу Пирин (Разлог) е само една - спечелването на три точки. Мачът е в неделя от 15,30 ч. във Варна.

"Играем за първи път у дома и момчетата може би ще са притеснени, тъй като от тях се очаква много добра игра и характер. Вярвам в тях и съм убеден, че ще направят всичко необходимо да спечелят. За нас най-важни са трите точки. Притеснява ме само времето, тъй като ако вали дъжд, нашият терен не е много добър и ще стане кално. А така силите ще се изравнят. При всички положения смятам, че ние сме по-качественият тим. Така че дори в дъжд, кал или сняг, ние трябва да победим", заяви Атанасов.

Той призна, че не знае почти нищо за съперника от Разлог. "Имам информация само за отделни футболисти. Като цяло почти не познавам отбора на Пирин. Но в крайна сметка ние сме Спартак Варна и те трябва да се съобразяват с нас", коментира още наставникът.

Атанасов смята, че няма как футболистите му да подценят своя опонент. "Ние не сме направили нищо, за да подценяваме някого. Имаме само 14 точки. Ако имахме 40 - можеше да има някакво подценяване. В Каварна условията за футбол бяха много добри и показахме хубави неща. Смятам, че предстоящият ни съперник е по-слаб от Калиакра. Но какво мисля аз, няма значение. Всичко ще се види на терена", заяви специалистът.

Треньорът е доволен от последните информации и настроения феновете да се върнат на стадиона. "Това ще е най-големият ни дивидент. Тези фенове доста се настрадаха в последните години и се надявам да им дадем някаква радост", завърши треньорът на варненци.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).