Загорчич: Черно море може да ни създаде главоболия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:02 / 13.03.2014
661
Литекс приема днес от 17:30 часа Черно море в изтеглен мач от първия плейофен кръг в "А" група. Успех на ловчанлии ще ги върне на първото място, на което зимуваха.

"Със сигурност ни чака поредният труден мач. Това, че ги победихме два пъти в редовния сезон, не означава нищо. Не подценяваме никой. Черно море не е такъв отбор, че да си позволиш отпускане срещу него. Може да ти създадат главоболия", предупреди старши треньорът на ловчанлии Златомир Загорчич.

За възможността тимът му пак да излезе на върха и смята ли, че това може да отпусне играчите, той каза: "Не мисля, че това може да повлияе на момчетата. Ние си имаме нашата цел - класиране за Лига Европа. Всичко, което направим повече от това, ще е заслуга на футболистите", добави Загорчич.

Той ще трябва да направи някои корекции в отбрана за двубоя с моряците днес. Контузени са централните защитници Илия Миланов и Пламен Николов. Това ще наложи левия бек Васил Божиков да действа като партньор на Николай Бодуров, а краен бранител ще е новото попълнение Иван Горанов.

"Имаме достатъчно футболисти. Всеки трябва да е готов във всеки един момент и да покаже, че заслужава да е в Литекс", коментира наставникът на оранжевите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).