Атанас Атанасов: Равен срещу Добруджа не ни устройва

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:14 / 14.03.2014
1106
Равен в Добрич в неделя не устройва Спартак 1918. Това заяви Атанас Атанасов на редовната пресконференция пред медиите.

"Съперникът е един от добрите отбори в групата, има потенциал и заедно с Хасково и Монтана ще се бори за второто място. Добричлии ми направиха добро впечатление като постройка и като индивидуални качества. Очаквам да стане добър и открит мач. Няма де са затваряме. Не отива на Спартак да играе по-затворено, особено на ниво "Б" група. Нашата цел е единствено победа, равенство не ни устройва", каза наставникът на спартаклии. 

Атанасов изгледа на живо двубоя на Добруджа срещу Локо (Пд) за купата и смята, че домакините не заслужавали класическата загуба: "Добричлии създадоха ситуации за гол, но ги пропуснаха. Друг е въпросът обаче с колко процента от възможностите си играха гостите."

Запитан кои футболисти на Добруджа са го впечатлили, Атанасов заяви: "Влезлият Иван Цачев, който изтърва да вкара. Разполагат и с други качествени изпълнители, като на някои от тях съм бил треньор в Етрополе и юношеския национален тим. Тези, които играха в сряда, ще излязат и срещу нас, може би плюс Ники Христозов, който изтърпяваше наказание срещу Локо (Пд). Запознат съм със схемата на игра на Добруджа, тъй като и аз съм я използвал и зная как да им противодействаме. Пак казвам обаче, ще направим всичко възможно да ги победим, за да сме по-спокойни за другите мачове", допълни Атанасов. 

Последният разкри и какво основно ще изисква от своите подопечни до края на сезона: "Да дават максимума във всеки мач, да поддържат постоянно добро игрово ниво и да побеждават. Това, че в момента сме над чертата, не ни успокоява. Ситуацията във втория ешелон е такава, че една загуба може да те свали с няколко места надолу в класирането. Нашият отбор има потенциал и големи възможности и се надявам с представянето си на терена да вземем необходимите точки, които да ни осигурят спокойствие далеч преди 18 май. Радвам се, че с публиката отново сме едно цяло. Очакваме тяхната подкрепа и в Добрич и вярвам, че обединени ще вървим нагоре", завърши Атанасов.

Междувременно срещата Добруджа - Спартак 1918 в неделя от 15,30 ч. ще се ръководи от преподавателя във Великотърновския университет Стоян Денев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).