Атанас Атанасов: Борисов няма счупване, но е с оток на глезена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:25 / 17.03.2014
1232
Треньорът на Спартак 1918 Атанас Атанасов обяви след загубата с 0:1 в Добрич, че не може да се сърди на играчите си, тъй като се старали и изпълнили указанията му.

"Цял мач водехме играта, но изпуснахме положения и в двете полувремена, което се оказа решаващо за крайния изход. Те нямаха положение за гол, но имаха шанс и късмет да вкарат с удар от 25 метра. Предварително бях сигурен, че ще победим и развоят на мача ме правеше оптимист, но такива загуби ги има във футбола. Трябва бързо да вдигнем глави и да ги преодолеем, защото в събота ни предстои домакински мач", заяви за "Народно дело" Атанасов.

Запитан как ще коментира ситуациите, при които атаки на Деян Христов и негови съотборници бяха спрени със спорни засади, той каза: "Да, имаше 2-3 такива положения, но нищо не може да променим, след като реферът е взел решение".

Относно контузията на Боби Борисов треньорът разкри, че на футболиста е направена снимка, която показва, че няма счупване, но е с голям оток на глезена. Най-вероятно Борисов ще пропусне срещата с Ботев (Гълъбово) в събота от 15,30 ч. във Варна.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).