Спартаклии готвят подарък на патерица за Атанасов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:16 / 18.03.2014
1227
Треньорът на Спартак 1918 Атанас Атанасов навърши 45 години вчера и по този повод почерпи играчите и своите помощници в съблекалнята преди възстановителната тренировка. Футболистите пък обещаха да му поднесат подарък на патерица в събота с победа над Ботев (Гълъбово) у дома.

"Пожелавам си здраве за мен и най-скъпите ми хора. Още ми тежи, че загубихме по такъв нелеп начин в Добрич, но и това го има във футбола. Биха ни с един удар, а ние не вкарахме нито едно от положенията си. Дори Каварна създаде повече ситуации за гол срещу нас. Специалистите, които гледаха двубоя, бяха единодушни, че не сме позволили на Добруджа да приложи тактическия си замисъл от предните мачове. Но щом сме загубили, сигурно и аз съм сбъркал. С момчетата искаме да побеждаваме винаги, което не е невъзможно, но понякога не се получава", каза за "Народно дело" рожденикът Атанасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).