Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Ясен Петров: Жоро Илиев изработи гола за победата ни
Автор: Екип Varna24.bg 11:18 / 18.03.2014Коментари (0)881
© Varna24.bg
Треньорът на Шъдзяджуан Ясен Петров засипа с комплименти Георги Илиев след домакинската победа на тима с 1:0 над Шенжен Руби в мач от първия кръг на китайската първа дивизия. Както "Народно дело" писа, бившият капитан на Черно море излезе титуляр и бе на терена през цялото време. Петров разкри, че варненецът е бил сред най-добрите в срещата и е асистирал за единственото попадение на Хуанг Фенгтао в 34-тата мин.

"Георги Илиев и другите двама чужденци - бразилци, играха на ниво и се справиха великолепно. Специално Георги бе зад централния ни нападател и участваше във всяка една наша футболна атака. Пусна и хубав пас за единствения гол, който ни донесе трите точки. Разбира се, имаме да подобряваме много неща в синхрона и играта, но най-важно е, че тръгнахме с успех, който е с още по-голяма стойност, защото е срещу силен съперник", каза за "Народно дело" от Китай Ясен Петров.

Наставникът допълни, че изявите на Илиев са били мощно аплодирани от публиката, а местните медии също са го похвалили в репортажите си. "Жоро постепенно се адаптира към живота и футбола в Китай. С него постоянно е преводач, така че няма проблеми с комуникацията", завърши Петров.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: