105 полицаи и 25 жандармеристи атакуват "Тича“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:06 / 19.03.2014
1026
105 полицаи и 25 жандармеристи ще охраняват неделния мач "Черно море" - ЦСКА от 15,45 ч. на "Тича". Това съобщи за "Народно дело" началник-сектор "Охранителна полиция" Пламен Парушев.

"В постоянен контакт сме с колегите от София и ще разберем до събота колко фенове на ЦСКА ще тръгнат организирано, за да можем да ги ескортираме до стадиона - от гарата, Аспаруховия мост или Комитово ханче. От години се справяме с организацията на този мач и вярвам, че традицията ще продължи. Времето ще е хубаво и стадионът ще се напълни.

Очакваме на трибуните да има над 8000 зрители", допълни Парушев. Той разкри също, че ще претърсят трибуните на "Тича" в навечерието на двубоя за камъни и твърди предмети.

Засилена охрана ще има и около ложата, за да не се повтори инцидентът от мача с Литекс. Тогава, след като съдията свири спорната дузпа за победния гол на гостите, фенове потърсиха саморазправа със Стойчо Стоилов. Полицаи предложиха да го изведат от ложата, но той отказа, а привиканите жандармеристи потушиха навреме страстите.

Междувременно вчера "моряците" тренираха на "Младост", за да пазят тревното покритие на "Тича".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).