Черно море трепери за Мишо Венков

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:12 / 21.03.2014
1006
Левият защитник на Черно море Михаил Венков продължава да е под въпрос за неделния мач с ЦСКА, който стартира в 15,45 ч. на стадион "Тича". Той има контузия в глезена, заради която пропусна последните две срещи на своя тим. В щаба на варненци увеличават постоянно натоварванията в тренировките на бившия национал. Прогнозите са, че той ще бъде готов, но до последно участието му ще е несигурно.

Александър Костадинов бе определен за главен съдия на двубоя от 28-ия кръг на "А" група. Помощници на столичния арбитър ще бъдат Цветан Трифонов и Николай Георгиев, четвърти е Георги Ковачев, а асистенти на линиите ще бъдат Стефан Павлов и Мартин Богдев.

Варненци тренираха и вчера на стадион "Младост", за да запазят тревното покритие на "Тича".

От клуба уточниха, че поради големия интерес към двубоя касата до служебния вход на ул. "Никола Вапцаров" ще продава билети още от 10,30 ч., а останалите отварят в 12 ч.

Поради това, че мачът се води рисков, от ръководството на клуба обявиха, че вратите на "Тича" ще бъдат отворени в 14,15 ч.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).