Спартак привлече Хаджифейзула, Ради още не може да оцени Омар

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:31 / 25.06.2008
1947
Отборът на Спартак (Варна) се увеличи с още едно ново попълнение. Спортно-техническото и треньорското ръководство на клуба одобриха централен нападател. 26-годишният Редван Хаджифейзула, който през последната година се е състезавал за отбора на Асеновград, се присъедини към тренировъчния процес вчера. До дни състезателят ще подпише 2-годишен договор с варненския клуб. Той е бивш футболист на Ботев (Пловдив).
Старши треньорът на "соколите" Ради Здравков разкри, че на този етап няма как да си направи изводи за новия аржентински футболист Омар. Специалистът призна също, че почти всичките му футболисти, с едно-две изключения, са се старали да запазят добра кондиция по време на ваканцията си от един месец.
Полузащитникът Велимир Иванович пък е на проби в сериозен чуждестранен клуб. Изпълнителният директор Живко Великов разкри, че се надява Веле да остане в Спартак, но бе категоричен, че ако бъде одобрен от този тим, няма да му прави спънки и ще му пожелае успех. Заради въпросителната около бъдещето на Иванович, се бави и идването на южнокорейския футболист, който е играл за последно в Португалия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).