Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
На "Тича" скочиха на спортен ежедневник, поставиха условие
Автор: Екип Varna24.bg 14:32 / 01.04.2014Коментари (2)1329
© Varna24.bg
Ръководството на Черно море скочи на спортния ежедневник "Меридиан Мач" по повод новината на колегите, че талантливият вратар на варненци Георги Китанов е заподозрян в съмнително представяне в европейската квалификация на младежкия национален отбор срещу Русия, завършила 3:3 в Стара Загора на 11 октомври миналата година. 

От "Тича" разпространиха изявление, от което става ясно, че са се свръзали с БФС, откъдето са ги уверили, че УЕФА не разследва мач с участието на Китанов и самият играч не е под подозрение. 

"Моряците" настояват за опровержение още в утрешния брой на спортния ежедневник, в противен случай плашат, че ще се обърнат към СЕМ и Комисията по етика, а футболистът ще потърси правата си по съдебен път, тъй като е уронен престижа му.

Във връзка с публикация в спортния всекидневник "Меридиан Мач", играчът Георги Китанов и ръководството на клуба излязоха със следното искане:

"Силно сме огорчени и възмутени от публикацията в брой 86 на вестник "Меридиан Мач" от 31 март 2014 г., която не само опетнява името на един от перспективните футболисти у нас, но и уронва престижа на ПФК Черно море. След като направихме необходимото проучване, считаме, че изнесената информация е тенденциозна, с цел умишлено да заблуди широката общественост и да навреди на бъдещето на вратаря.

Получихме, също така, и потвърждение от пресаташето на БФС г-н Павел Колев, че УЕФА не разследва мач с участието на Георги Китанов и самият играч не е под подозрение. До момента ПФК Черно море винаги е бил пример за феърплей и не е давал повод и за най-малко съмнение за участието му в съмнителни мачове. Настояваме въпросното издание да публикува опровержение и извинение още в следващия си брой, за нанесените морални щети на клуба и играча. В противен случай ръководството на ПФК Черно море си запазва правото да сезира СЕМ и Комисията по етика, а футболистът ще потърси правата си по съдебен път от автора на статията Боян Петров и изданието "Меридиан Мач".

Георги Китанов и ПФК Черно море


Още по темата: общо новини по темата: 2
01.04.2014
01.04.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не обиждаите цялото журналистихтеско воинство,като го приравнявате с този драскатч от "Меридян матч"!"Тчерно море" наистина трябва да го осади за нанасяне на морални и матерялни хтети!
+1
 
 
Напълно нормално е да се търси сметка на пишман журналистите, които смятат, че разните "ШОКОВИ","РАЗТЪРСВАЩИ" и "СКАНДАЛНИ" заглавия са по-важни, отколкото да се проверяват фактите. Китанов не заслужава подобно отношение, определено!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: