Левски оглежда нападатели от Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:35 / 03.04.2014
1208
Левски оглежда за лят­ната селекция трима напа­датели на Черно море. Бъ­дещият спортен директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо, настоящ треньор на варненския отбор, ще има последната дума след се­зона, когато ще се върне на "Герена". А тримата трябва да играят в неделя за "мо­ряците" срещу Левски на "Георги Аспарухов".

Ситуацията зависи и от разделите на футболисти със "сините". Примерно Ларсен Type е под серио­зен въпрос за следващия сезон, Димитър Макриев няма да получи оферта за нов договор и т.н. Левски иска да се раздели и с Цве­тан Генков, който обаче не желае да си тръгва, докато не се намери подобна бла­га заплата другаде. Има ди­лема и дали ще остане Ва­лери Божинов.

Бубакар Нджие Камби-Бакари (26 г.) е най-резул­татен от нападателите на "Морето", които са в списъ­ка на Левски. Гамбиецът с испански паспорт заби 8 пъти през сезона в "А" гру­па. Стенли Окоро (21 г.) играе дясно крило и лек на­падател и е смятан за впе­чатляващ талант. Младият нигериец обаче не успява да си върне формата след операция. А Валери Домовчийски(27 г.) отново е кан­дидат за завръщане на "Герена".

Преди седмица вече тръгнаха твърдения, че при "сините" може да дойде и полузащитникът Еденилсон Бергонси (26 г.) от Чер­но море.

В същото време на лаге­ра на Левски в Правец хо­ландецът Дъстли Мюлдер започна тренировки с топ­ка след контузия. Защитни­кът няма да е готов за игра в неделя, но ще е на линия за гостуването на Лудогорец на 9 април.

Източник: в. "Труд"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).