Ристосков поряза жестоко Черно море на "Герена", "моряците" падат с 0:1 от Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
21:33 / 06.04.2014
1601
Тимът на Черно море загуби гостуването си на Левски с 0:1 в последен мач от 31-ия кръг на "А" група. Единственото попадение на "Герена" отбеляза Пламен Димов през първата част.

И този път, както преди няколко месеца на същия двубой, само че във Варна главно действащо лице на мача бе рефера Христо Ристосков. Припомняме, че Ристосков отмени дузпа на "моряците" в морската столици след като посочи бялата точка, а днес той подмина чист 11-метров наказателен удар за варненци за нарушение на Домовчийски от страна на Блажевич.

Не бяха изминали и 60 секунди от мача, когато Валери Домовчийски се откъсна от бранителите на "сините" и стреля, но Горан Блажевич спаси.

Владислав Мисяк пропусна в 11-ата минута отлична възможност след подаване на Пламен Крумов, като прати топката в аут.

Малко след това Пламен Димов даде аванс на домакините след страхотен шут в горния ляв ъгъл на врата на Китанов.

Последваха опасни атаки към двете врати, а в 28-ата минута Христо Ристосков не даде чиста дузпа за варненци. Блажевич повали в малкото наказателно поле Домовчийски, но реферът прецени, че няма основание да покаже бялата точка.

През втората част Черно море взе изцяло инициативата и бяха много близо до изравняването в 63-ата минута, но Домовчийски стреля слабо. Последваха нови опасни атаки от страна на варненци, но стражът на "сините" внимаваше и се намеси подобаващо.

В края на мача Станислав Ангелов можеше да сложи точка на спора, но стреля страни от вратата.

С победата Левски събра актив от 53 точки, които го отреждат на 5-та позиция. Черно море е 6-ти с 49 пункта.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).