Атанас Атанасов: Спечелихме с футбол, не гоним "А“ група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:06 / 07.04.2014
1324
Треньорът на Спартак 1918 Атанас Атанасов смята, че са взели победата в Мездра след силна игра до почивката.

"Изиграхме най-силното си първо полувреме тази пролет и освен гола, можехме да вкараме и втори. Пропуснаха обаче Христов и Веселинов, както и Ботев на два пъти. През второто полувреме Монтана бе по-активен отбор, но като цяло си заслужихме трите точки. Ние дойдохме само за тях и ги спечелихме с футбол", заяви за "Народно дело" Атанасов.

Запитан след този успех ще гонят ли второ място и елита, той бе лаконичен: "Не, не. Нямаме финансови възможности за "А" група. Нашите цели тази пролет са други и сме на път да ги изпълним."

Атанасов показа и сантименти към съперника: "Монтана ми е на сърцето и винаги ще е така. Тук съм играл, оттук е съпругата ми, а съм бил и треньор на отбора. Желая му успех."

Наставникът на монтанци Николай Митов бе съкрушен от резултата. "Тази загуба не влизаше в плановете ни. Изиграхме много слабо първо полувреме и едва ли не си вкарахме автогол, с който поведоха. След почивката имахме шансове, но не съм доволен", каза Митов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).