Гонзо няма да взема никого от Черно море в Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:13 / 09.04.2014
1282
Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо се включи в предаването "Пред банята", за да коментира мача на неговия тим срещу Левски (0:1), както и предстоящото му завръщане на "Герена" през новия сезон. Гонзо бе лаконичен, че няма да взема никого от "Тича" на "Герена". Според него "сините" трябва да мислят за бъдещето и първо да изградят солидна основа, над която да надграждат. Той дори смята, че в момента за Левски е по-добре да не се класира за евротурнирите.

"Раздвоен съм от това, че ще отида в Левски, но се опитвам да не го пренасям върху отбора. Знам, че това не се приема добре във Варна и от шефовете на клуба. Темата не ми е приятна, но виждам, че това е интересно за журналистите. За последно говоря за Левски, преди да приключа работата си в Черно море", заяви Гонзо.

"Нула процента няма истина, че ще взимам играчи от Черно море в Левски. Всички имат договори. Никога не работя срещу клуба, в който съм. Няма да коментирам никакви подобни слухове, защото не е редно. Нещата ще се случат, след като приключа работата си в Черно море", каза още специалистът. Относно спорната ситуация и неотсъдената дузпа за Черно море на "Герена" Иванов допълни. 

"За мен имаше дузпа за Черно море, която Ристосков не отсъди, но не искам да влизам в подобни полемики, за да не влияем на съдиите. В същото време обаче когато има несправедливост, тя трябва да се казва, но не искам да нагнетявам напрежение. Черно море има ясна структура, която работи, има хора, които отговарят за клуба и ще вземат правилното решение как клубът да се развива и след моето заминаване. Има добър колектив, който може да постигне добри резултати."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).