Спартаклии определиха мача с Враца като рубикон за тях

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:50 / 11.04.2014
1292
В Спартак 1918 определиха съботното домакинство с Ботев (Враца) като рубикон за тях. "Ако победим, до голяма степен ще сме изпълнили целта си, тъй като в другите 6 мача ще вземем още поне 6 точки. Всъщност нашите амбиции са да играем за победа във всеки един от оставащите двубои и да вземем колкото се може повече точки. Трябва да използваме инерцията, която набрахме, и самочувствието и увереността в силите, придобити след успешните мачове", заяви Атанас Атанасов. Специалистът призна, че е гледал на диск срещата на Враца в Каварна и разполага с актуална информация за съперника.

"Врачани са добре окомплектован отбор, с опитни изпълнители и нападатели, играли в "А" група, като Владо Романов и Румен Ангелов. Имат добра организация на играта, особено в дефанзивен план. Предпочитат да се затварят отзад и да играят атрактивно и на контри", допълни Атанасов.

Разбра се още, че дарението, което спартаклии ще направят на дом "Майка и дете" в кв. "Виница", ще е днес от 11 ч. Отборът ще зарадва 24 деца, лишени от родителски грижи, с екипи на Красико, футболни топки и лакомства. "Решихме, че щом нещата за нас в първенството вървят успешно и имаме късмет, трябва и ние да направим нещо хубаво. Няма как да решим проблемите на дечицата, но поне ще ги видим усмихнати", завърши Атанасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).