Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Гонзо ще лъже Лудогорец на контри
Автор: Екип Varna24.bg 09:08 / 13.04.2014Коментари (0)839
© Bulphoto
Треньорът на Черно море Георги Иванов е наясно как отново да спре Лудогорец на "Тича". Гонзо е решил да използва по-прибрана тактика и да разчита на скоростта на Иван Коконов, Бакари и Сашо Александров да донесат победата. През есента специалистът излъга шампионите именно на контраатака. Очаква се днес моряците пак да стоят компактно в собствената си половина и да изчакват шанс да пронижат гостите.

Гонзо ще направи няколко промени в състава спрямо гостуването на Левски (0:1). В центъра на зашитата ще се завърне възстановеният от контузия Кирил Котев. Така действалият като партньор на Атанасов Стефан Станчев иде бъде изместен отдясно. Точно пред него в ролята на крило почти сигурно ще е Сашо Александров. Идеята на Иванов е по този начин флангът да се уплътни и да не бъде даден шанс на Върджил Мисиджан да разгърне качествата си.

Заради контузията на Валери Домовчийски атаката на моряците ше води Бакари. Мястото на гамбиеца на лявото крило пък ще заеме Иван Коконов. До последно под въпрос за срещата ще е Стенли Окоро, който е с лека контузия. Най-вероятно Иванов няма да рискува здравето му и ще го остави извън групата.

В състава на Лудогорец не се очакват никакви изненади. Сред титулярите на "Тича" се очаква да се завърне Роман Безяк. Той ще замени Кишада, който стартира срещу Левски (2:0). Ходът на Стоев не би бил толкова изненадващ тъй като словенецът е далеч по-добре сложен физически, а във Варна битката ще е сериозна.

Съвсем скоро пък се очаква специалистът да може отново да използва Александър Барт. Бранителят доскоро бе контузен, но отскоро тренира наравно със съотборниците си. Засега шампионите няма да рискуват с включването му, но е много вероятно в следващите мачове той да получи възможност за изява. Капитанът Светослав Дяков също може да се завърне в игра преди края на сезона. Националът счупи костици на лявото рамо в реванша за купата с Литекс, но възстановяването му върви по-добре от очакваното.

Черно море - Лудогорец

Черно море: Китанов, Станчев, Котев, Ж. Атанасов, Венков, Д. Георгиев, Еденилсон, С. Александров, Божилов, Коконов, Бакари

Лудогорец: Стоянов, Кейсара, Моци, Минев, Терзиев, Златински, Ешпиньо, М. Александров, Мисиджан, Марселиньо, Безяк


Още по темата: общо новини по темата: 11
15.04.2014
14.04.2014
13.04.2014
13.04.2014
13.04.2014
13.04.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: