Атанас Атанасов: Неприятно, но вдигаме главите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:58 / 14.04.2014
1195
Наставникът на Спартак 1918 Атанас Атанасов прие спокойно първото домакинско поражение напролет. "Това не беше нашият ден. Загубите обаче се случват, те са част от футбола. Изпуснахме много положения - заради неумение и пренавиване. Аз също имам вина. Вдигаме главите и отиваме в Банско, за да избием това, което изгубихме във Варна", каза Атанасов.

Според него причината за загубата е в сковаността на играчите: "Тя им попречи да отиграят по-добре няколко положения, които можеха да обърнат мача. Не мога да виня обаче момчетата - имаха желание и не са се крили. Но нещо не можахме да направим както трябва и това е повод за размисъл. Иначе от затворената игра на Враца не съм изненадан. На нашия терен гостите винаги го правят. Най-неприятното е, че допускаме втора загуба, след като съперникът е вкарал единственото си положение".

Атанасов отдаде пропуските на сковаността на своите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).