Районният съд във Варна наложи глоба в размер на 1500 лв. на 25-годишен футболист

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:57 / 14.04.2014
599
Съдът освободи от наказателна отговорност 25-годишния П. Добрев и му наложи административното наказание. Инцидентът възникнал на 3 май миналата година в село Гроздьово, по време на футболна среща между отборите на ФК"Тополи" от едноименното село и ФК "Шерба" от с. Гроздьово. В 85-тата минута от мача главният съдия отсъдил непряк свободен удар за гостуващия отбор и това предизвикало недоволството на подсъдимия футболист. Той започнал да заплашва и обижда длъжностното лице, при което бил санкциониран с жълт картон. Наказанието още повече ядосало Добрев и той нанесъл няколко юмручни удара в лицето и рамото на рефера. Докато съотборниците му успеят да се намесят и предотвратят разрастването на конфликта, подсъдимият успял да ритне футболния съдия в гърба с бутонките си.

В резултат от ударите пострадалият рефер получил травматичен оток и кръвонасядания по лицето и рамото, обусловили чувство за болка и страдание.

15-дневен е срокът за обжалване на присъдата на Районния съд.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).