За мача с Литекс Гонзо обмисля една-две промени в състава

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 15.04.2014
905
Една или две промени в състава за петъчното домакинство с Литекс от 15 ч. на "Тича" обмисля Георги Иванов-Гонзо. На върха на атаката ще се завърне възстановеният Валери Домовчийски, а Бакари отново ще е ляв външен халф вместо игралия срещу Лудогорец Димо Атанасов. По-сложно обаче за Гонзо ще е решението дали да върне сред титулярите Даниел Георгиев

Последният остана на пейката срещу шампионите, като от щаба уточниха, че е неразположен заради температура. Истината обаче се оказа съвсем друга. Гонзо е заложил на Паланков и Еденилсон, тъй като се справяли по-добре в дефанзивен план и очакванията били да са полезни при рушенето на играта на съперника в зародиш и отнемането на топката. Двамата изпълниха перфектно указанията и са с основен принос за добрата продукция на своите. Ако все пак Гонзо се лиши от единия за сметка на Даниел, това ще е Паланков.

Разбра се още, че Живко Атанасов е изпратен да тренира с юношите заради лоша дисциплина в съблекалнята и пренебрежително отношение към треньора. Юношата на Левски демонстрирал голямо самочувствие и се обръщал към наставника си не с "тренер" или "господин Иванов", а с "Гонзо".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).