Домовчийски се връща на терена срещу ЦСКА

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:26 / 22.04.2014
859
Валери Домовчийски се очаква да се върне на терена в предстоящия мач на Черно море срещу ЦСКА. Нападателят пропусна последните две срещи на своя тим поради контузия - равенствата 1:1 с Лудогорец и Литекс. Днес той трябва да мине преглед и ако всичко е наред, ще тренира наравно с останалите си съотборници и ще излезе като титуляр срещу "армейците" в неделя от 17 ч. в София.

Двубоя със сигурност пропуска Живко Атанасов. Защитникът продължава да е наказан лично от треньора Георги Иванов-Гонзо, който го прати да тренира с юношите. "Дори да трябва да играем с 10 човека, Живко няма да излезе на терена. Решението ми е категорично. Не знам дали санкцията ще е до края на сезона, но със сигурност в следващия мач той няма да е в състава, каза наставникът.

Той коментира и ситуацията със Стенли Окоро, който си хвърли фланелката, след като бе заменен още в 36-ата мин срещу разградчани. "Не видях, че Окоро си е хвърлил фланелката. Ако го е направил, ще си понесе последствията. Аз решавам кой да играе и кой не. Окоро не изпълни тактическите указания и за това бе сменен", допълни Гонзо, като се очаква нигериецът да бъде здраво закотвен на пейката до края на сезона.

Вчера той изгледа вечното дерби между Левски и ЦСКА и в 18 ч. изведе отбора си за тренировка. "Моряците" потеглят за София в събота рано сутринта, като ще проведат една тренировка и в столицата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).