Антон Фажев: Няма решение за бъдещето на Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:07 / 23.04.2014
1278
Бъдещето на Спартак 1918 за другия сезон е обвито в мъгла. За това намекна членът на УС на клуба Антон Фажев. "Мислим и правим всичко възможно клубът да продължи да се развива в правилната посока, но на този етап решение за обезпечаването му за другия сезон няма. Дано обаче да се намери такова до 2 месеца, тъй като доброто, което тимът прави тази пролет, трябва да има продължение. Вече е поставена солидна основа, върху която е необходимо да се надгражда", заяви за "Народно дело" Фажев. 

Последният призна, че общинската субсидия от 200 000 лева е на привършване. "Общината изпълни ангажимента си към Спартак 1918, но бюджетът за втория полусезон почти е изразходен", каза още Фажев.

Запитан как ще коментира последната загуба на юношите с 1:15 в Ловеч в мач от елитна група до 19 години, той каза: "Голям резил, независимо че нашите играчи са с 2 и 1 година по-малки, а в Литекс са 4-ма футболисти от представителния тим. Очевидно е, че нашите таланти не са готови за тази група. Поради тази причина решихме от есента да нямаме отбор в нея. Без значение дали ще изпаднем, или ще оцелеем. Не си струва да правим излишни разходи, след като ни бият като тъпан на сватба. Знаете, че още през януари исках юношите ни да прекратят участие в елита, но според наредбата, ако стане това по време на сезона, се отнемат 6 точки на мъжкия отбор и това ме спря."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).