Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Ботев излъга Черно море във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 19:15 / 30.04.2014Коментари (60)1206
Черно море загуби у дома от Ботев с минималното 0:1 в среща от междинния 35-и кръг на "А" група. Единственото попадение за "канарчетата" реализира Александру Куртеан в 20-ата минута.

Това беше втора домакинска загуба за "моряците" от началото на сезона, преди това те отстъпиха в морската столица с 1:2 от Литекс.

Пловдивчани влезаха по-добре в мача на "Тича" и още в 7-ата минута бяха много близо до откриването на резултата, когато Георги Сърмов отправи много хубав удар от дистанция, но Георги Китанов с вещина спаси. 

Варненци отговориха с опасен удар на Коконов, но ударът на играча в "зелено-бяло" от границата на наказателното поле се оказа неуспешен.

В края на първата част "моряците" бяха много близо до възстановяването на резултата, но Бакари не успя да засече отблизо центриране на Михаил Венков.

След почивката Черно море се нанесе изцяло в половината на "жълто-черните" с опит да промени резултата от двубоя. В 50-ата минута Венков за пореден път проби по крилото и центрира около точката на дузпата, където Георги Божилов засече с летящ плонж, но не намери целта.

В последните минути натиска на домакините се усили, но възпитаниците на Станимир Стоилов бяха безгрешни в днешната среща и напълно заслужено си спечелиха 3 точки от Варна.

С победата Ботев събра актив от 63 точки, които го отреждат на 4-та позиция. Черно море е 6-ти с 51 пункта. 

Черно море - Ботев 0:1
0:1 Куртеан 20'

Черно море: Китанов, Александров, Станчев, Котев (к) (Сталев 45'), Венков, Паланков, Бергонси (Георгиев), Божилов, Коконов (Д. Атанасов), Бакари, Домовчийски

Ботев: Стаховяк, Христов, Лукин, Бенга, Филипов, Сърмов, Огнянов (Анисе), Куртеан, Ромарио (Иршак), Педро, Цветков (к)


Още по темата: общо новини по темата: 9
02.05.2014
30.04.2014
30.04.2014
30.04.2014
30.04.2014
29.04.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Циганите пак налазиха. Приемете си съдбата , връщайте си отбора там където му е мястото ( Бе и Ве групите) тоест от където дойдохте без да се класирате и ли да спечелите мястото си в А група преди десетина дванадесет години!!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Честита победа, канари! Съжалявам, че има между нас и такива, които сега са разочаровани, че отборът не се е провалил! И това само за да погъдаличкат егото си, и да ни докажат колко много разбират от футбол, плюейки по Мъри. Впечатлиха ме многото успешни центрирания по крилото, в първото полувреме, през Даната, второто през Филипов. Централните защитници също не успяваха в повечето случаи да се преборят след тези центрирания, и нападателите отправяха удари! Серкан не го пуснаха, вероятно заради тежкия терен, който изисква повече единоборства, и физическа сила. Особено второто полувреме, тотално загубихме битката в средата на терена.
+4
 
 
този мач и следващия са подготовака за решаващия мач, финала за купата, така че всичко ни е позволено. На 15 ще запеем песента, сещате се коя...а на чорапогащниците ще пожелая "онождай Коко "
-35
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+20
 
 
За потниците да кажа,че ги чака много мъка!Имаме шансове за третото място,имаме шансове да вземем купата.Стадиона се вдига с по метър на час..На практика,вече сме си в Европа,пак ще викате ту за казахи,ту за босненци.....Замина ви и това лято в което жълтото слънце ще ви гори болезнено!Но нищо,пак ще припознаете своя отбор,този път дините няма да ги има,но кой знае,може би в Хасково ще намерите своята утеха.....Едно е сигурно,мъката тепърва предстои!
-27
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (8)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+16
 
 
Жако,кво ти стана бе кюрд?тва е тема за Ботев,кви червени цигани те гонят пък тебе??
-31
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: