Бакари иска да остане на "Тича"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:37 / 07.05.2014
862
Испанският голмайстор на Черно море Бакари изрази желание да остане в тима и през следващия сезон. Към него има интерес от страна на "Левски". Както е известно, треньорът на "моряците" Георги Иванов-Гонзо от следващия сезон се връща на "Герена". Бакари дойде на "Тича" през миналото лято и има договор до 2015 г.

"Аз съм щастлив във Варна. Бих останал с удоволствие да играя и през следващия сезон. Футболът в България е доста по-различен от този в Испания, но мисля, че бързо успях да се адаптирам. Харесва ми да играя в "А" група", заяви нападателят, който през този сезон има 11 гола и при само още едно ще стане най-резултатния чужденец в историята на Черно море. В момента испанецът дели първото място с конгоанеца Масена Моке.

"Знам, че може да направя рекорд за историята на Черно море. Ще бъда много щастлив от това, а още повече, ако победим "Левски" с мой гол. Надявам се да спечелим и да изпреварим "сините" в класирането", допълни юношата на Еспаньол.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).