Атанасов бесен на своите след 0:0 с Дунав

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:32 / 08.05.2014
1084
Треньорът на Спартак 1918 Атанас Атанасов бе бесен на своите след 0:0 с Дунав във Варна.

"Безобразно слаб мач за нашия тим. След хубавата победа в Хасково, сега - пълна безидейност. Ако има отбор, който трябва да съжалява, че не е победил, това е Дунав. Играхме плахо, бяхме страхливи, сковани. По никакъв начин не може да ни е оправдание фактът, че ни липсваха няколко играчи. Ние затова сме 20 футболисти, за да може да има заместници постоянно. Няма да позволя такова поведение от моите играчи. Сами си правим нещата трудни до края. Създаваме си главоболия. Не искам да се оправдавам, но теренът ни е безобразен. Ние играем бързо, имаме технични футболисти, но на такъв терен те не могат да го покажат. Бавно се обработва топката. Сега ни трябват три точки в оставащите два мача, за да сме спокойни", заяви Атанасов.

В 67-ата минута на терена след една година се завърна Владо Мирчев. Както е известно, той претърпя операция на скъсани задни кръстни връзки и премина през дълго възстановяване.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).