Атанасов и двама футболисти с оферти от "А“ група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:13 / 09.05.2014
1344
Треньорът Атанас Атанасов и двама футболисти на Спартак 1918, вероятно Валентин Веселинов и Иван Минчев, са получили оферти от "А" група. Това съобщи Атанасов на редовната пресконференция с медиите вчера.

"За двама наши играчи има сериозни запитвания от клубове в "А" група. Аз също имам предложения, но за мен приоритет остава Спартак 1918. Ще остана, ако клубът е финансово обезпечен, има ясна визия за бъдещето и се гони "А" група. Ако плащанията са същите както тази пролет, запазим футболистите си и вземем 6-7 нови попълнения, за да повишим вътрешната конкуренция, отборът може да се бори за връщане в елита", каза Атанасов.

Запитан докога би изчакал ръководството за бюджета за новия сезон и целите, Атанасов бе лаконичен: "При всички случаи трябва да е в разумни срокове, но специално за Спартак бих изчакал примерно около месец след края на сезона, дори да не ме чакат в клуба, от който получих оферта."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).