Атанас Атанасов: Срещу Витоша играем за 8-о място и две премии

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:32 / 13.05.2014
1182
Треньорът на Спартак 1918 Атанас Атанасов успокои борещите се да не изпаднат от "Б" група, че няма да правят реверанси на Витоша (Бистрица). Както е известно, спартаклии оцеляха, а столичани трябва да бият във Варна, за да се спасят. От резултата в този мач са заинтересувани Дунав, Гълъбово и Калиакра, които още се надяват да отърват кожата. Особено русенци, които при победа във Враца и една точка за Спартак 1918 се спасяват.

"Срещу Витоша ще играем на 100 процента и с основния състав, това е вън от съмнение. Завръща се и нашият голмайстор Деян Христов, който изтърпя наказанието си. Ако съперникът нямаше шанс да се спаси, можех да пусна някои юноши и резерви, но сега нямам право да го правя, за да не тръгнат приказки, че ще им даваме. Искаме да победим, за да завършим на 8-о място и да вземем две премии - една за евентуалната последна победа и тази от Хасково, която беше блокирана", заяви за "Народно дело" Атанасов.

Вчера спартаклии имаха почивен ден, след като се прибраха от Дупница в 3 ч. в понеделник. Днес в 18 ч. тимът подновява тренировки.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).