На "Тича“ не са отписали Бергонси

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:34 / 13.05.2014
1096
Все още има шанс, дори и малък, за оставането на Еденилсон Бергонси в Черно море. Както е известно, бразилецът се колебае дали да поднови изтичащия му на 30 юни договор, защото е получил финансово по-изгодно предложение от чужбина.

Освен това Бергонси влиза в полезрението на Гонзо за Левски въпреки твърденията на специалиста, че няма да взема никого от "моряците" на "Герена". Ако Гонзо удържи на думата си и новият треньор на "Тича" иска да задържи Еденилсон, съществува вариант той да бъде убеден да преподпише.

Разбра се още, че в Черно море се надяват да спазарят наследник на Гонзо до 15 дни. На "Тича" работят усилено по въпроса от седмица, след като Илиан Илиев е уведомил ръководството, че ще работи в чужбина. Междувременно вчера следобед "моряците" подновиха тренировки след четирите почивни дни.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).