Последният съперник на Спартак 1918 - пълен с имена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:00 / 15.05.2014
1065
Последният съперник на Спартак 1918 в "Б" група - Витоша (Бистрица), е пълен с футболисти, които са минали през "А" група, и талантливи играчи. На вратата е настоящият младежки национал Анатоли Господинов, а в средата на терена - кадрите на ЦСКА и Левски Айзин и Попадийн.

Десен бек е юношата на ЦСКА Мартин Дечев, играл за кратко и в Черно море, а в сърцето на отбраната са опитните Самет Ашимов и Йордан Върбанов. Двамата са минали през ЦСКА, а Данчо е ритал и за варненския Спартак. Като халф играе и рутинираният Христо Господинов, записал мачове в елита с Видима. Атаката си е направо е атомна. Отдясно е бившият цесекар Четин Седула, на върха - Николай Божов, който стана голмайстор на Славия преди две години, а отляво - Анатоли Тодоров. Последният минаваше за един от най-големите таланти в българския футбол в началото на века.

Направи впечатляващи мачове за Литекс, но така и не успя да развие дарбата си. Треньорът на Бистрица също е авторитет - Николай Тодоров. Известният с прозвището Кайзера стана като футболист два пъти шампион с Левски и ще се помни с фамозния си гол в последните секунди за 2:1 срещу Рейнджърс, който позволи на "сините" да изхвърлят шотландския гранд от Шампионската лига преди около 21 години.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).